Eerste Jubileum

20-3-2019: Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat Stichting De Mangoboom officieel is begonnen met het werk onder de kinderen in Burkina Faso. We zijn heel blij en trots dat we deel uit mochten maken van dit mooie werk tot nu toe. We zien uit naar wat de komende vijf jaar ons en de kinderen zullen brengen!

0
0
0
s2sdefault

Vondeling

2-3-2019: Onlangs werd er in de omgeving van het weeshuis een baby'tje gevonden. Het kindje was pasgeboren en gewikkeld in doeken, door de moeder achtergelaten. De moeder bleek na onderzoek een schoolgaand meisje te zijn. Zo'n meisje wordt in Burkina Faso door familie vaak aan het lot overgelaten. Inmiddels verblijft het kindje in ons centrum. We zullen proberen in contact te komen met de moeder van het kindje en onderzoeken of we iets voor haar kunnen betekenen.

0
0
0
s2sdefault

Selfieles

4-2-2019: Onlangs kreeg het weeshuis bezoek uit Nederland. Om de kinderen wat moderne Nederlandse gebruiken bij te brengen, kregen ze ook nog even 'selfieles' Volgens ons best goed gelukt!

0
0
0
s2sdefault

Fijn weekend allemaal

9-11-2018: Hoera het is weekend... ook deze kinderen uit het weeshuis zijn blij dat ze een paar dagen niet naar school moeten!! Fijn weekend allemaal!!

0
0
0
s2sdefault

Vrijwilligers gezocht

11-9-2018: Ben je enthousiast over het werk wat onze organisatie doet en zou je meer betrokken willen zijn bij het werk van de stichting, dan komen we graag met jou in contact.

Voor onze afdeling fondsenwerving zoekt Stichting De Mangoboom mensen die goed kunnen organiseren, creatief zijn, het leuk vinden om presentaties te houden, of over ander talent beschikken waarmee ze van nut kunnen zijn voor de organisatie.

Lijkt dit je leuk of zou je meer over deze zoektocht willen weten, neem dan vrijblijvend contact op met Alice de Ruiter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2sdefault

Nieuwe bedden

31-8-2018: Zoals u weet hebben we deze zomer een project om nieuwe baby- en kinderbedjes aan te schaffen. Deze bedden worden speciaal voor ons gemaakt door een constructeur. Inmiddels is het prototype gereed, op de foto ziet u hoe het eruit komt te zien. Dit bedje is veilig en de kinderen kunnen niet meer met hun hoofd tussen de spijlen door.
Verder kan er over alle bedden een klamboe worden gehangen. Samen met de bedden schaffen we ook nieuw beddengoed aan. We willen alle bedden voor de baby’s en kleine kinderen vervangen. De bedjes worden op dit moment gemaakt en we willen iedereen die bijgedragen heeft enorm bedanken voor de steun. Het is overigens nog steeds mogelijk om financieel bij te dragen aan dit project.

0
0
0
s2sdefault