Zomerproject voor nieuwe babybedjes

2-7-2018: Deze zomer willen we sparen voor de aanschaf van nieuwe baby-en kinderbedjes.

Zoals u weet vangen wij veel baby’s op. De babybedjes die wij nu hebben zijn oud maar functioneren nog wel. Recent is een aantal keer het ‘probleem’ opgetreden dat er beweeglijke baby’s zijn die alle kanten opschuiven in hun bed. Verder doen sommige kleintjes geregeld pogingen om, als ze wakker worden, zelf uit hun bed te ‘ontsnappen’.

Helaas zijn de bedjes die we nu gebruiken niet veilig. De afstand tussen de spijlen is zo groot, dat sommige kinderen zich er met hun hoofd tussendoor kunnen wurmen en vervolgens vast komen te zitten. We hebben al verschillende provisorische maatregelen genomen om dit euvel te verhelpen, maar die bleken niet echt te werken. Vandaar dat we toch graag over willen gaan op nieuwe, veiliger baby-en kinderbedjes.

Twee jaar geleden hebben we een actie gehouden voor nieuwe matrassen. Deze matrassen gebruiken de kinderen nog steeds (en ze zijn nog in primastaat!). Graag willen we nu uw aandacht vragen voor dit zomerproject. Als u hieraan wilt bijdragen, kunt u dit doen door bij uw gift ‘baby bedjes’ te vermelden.